خوردن ماهی کپور در دوران بارداری
خوردن ماهی کپور در دوران بارداری
ماهی کپور ,ماهی کپور به انگلیسی,ماهی کپور پرورش,ماهی کپور علفخوار,ماهی کپور جیوه دارد,ماهی کپور نقره ای,ماهی کپور دریای خزر,ماهی کپور کبابی,ماهی کپور طلایی,ماهی کپور,ماهی کپور به انگلیسی,معنی ماهی کپور به انگلیسی,ماهی کپور پرورشی,غذای ماهی کپور پرورشی,خواص ماهی کپور پرورشی
توضیحاتی در مورد ماهی کپور
کپور (نام علمی: Cyprinus carpio) نام یک گونه از تیره کپورماهیان است. این ماهی از خانواده است که دارای ۲ جفت سبیلک، ودندانهای حلقی با فرمول ۳٫۱٫۱–۱٫۱٫۳ یا ۳٫۲٫۱–۱٫۲٫۳ میباشد. کپور معمولی فلسهایی درشت و باله پشتی ممتدی دارد. تعداد فلسهای خط جانبی در این ماهی ۳۲–۳۰ عدد میباشد. دهان آن کشویی بوده و قابل بیرون زدن است. کپور معمولی در حوضههای دریای خزر، رودخانه تجن و تمام حوضههای آبریز ایران پراکنش دارد. حداکثر طول در این ماهی ۱۵۰ و میانگین ۳۸ سانتیمتر است. بدن این ماهی تا حدی دراز است و طول ۳ برابر ارتفاع میباشد. سر ماهی بزرگ و پوزه کند است. باله مخرجی کوتاهی دارد. در باله پشتی ۳ تا ۴ خار سخت و ۱۵(۱۶) تا ۲۱(۲۲) شعاع نرم و شاخه شاخه وجود دارد. در باله مخرجی نیز ۳ خار سخت و ۵ یا ۶ شعاع نرم شاخه شاخه دیده میشود. این ماهی همه چیز خوار بوده و از موجودات ریز بستر آب، کرمها، سختپوستان، نوزاد حشرات، لاشه حیوانات، تخم ماهیان و حتی نوزادان خود را مصرف میکنند. در دمای کمتر از ۷ درجه سانتیگراد به صورت دسته جمعی به خواب زمستانی فرومیروند. در آب شیرین به سر برده و آبهای گرم، آرام و پوشیده از گیاه را دوست دارد.
پرورش ماهی کپور
برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.
- ۹۷/۰۷/۲۱