طرز تهیه و دستور آماده سازی دسر عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه و آسان
طرز تهیه و دستور آماده سازی دسر عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه و آسان
طرز تهیه دسر عیش السریا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام دسر عیش السریا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و دستور آماده سازی دسر عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه و آسان
عیش السرایا یک دسر ساده و آسان است متعلق به کشورهای عربی است.
این دسر همان فرنی خودمان است که با یک لایه از نان تست با شربت شیرین شده است.
مواد لازم برای تهیه دسر عیش السریا :
نان تست :♦: نصف بسته
شیر :♦: 4 لیوان
شکر :♦: 1/4 پیمانه
خامه :♦: 1 بسته
گلاب :♦: 3 قاشق غذاخوری
نشاسته :♦: 5 قاشق غذاخوری
پودر یا خلال پسته :♦: به میزان لازم
شیره طلائی :♦: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور آماده سازی دسر عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه و آسان
طرز تهیه دسر عیش السریا :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه دسر عیش السریا ابتدا
دور نان های تست را با کارد ببرید و سپس آنها را مکعبی خرد کنید.
یک تابه بردارید و 1 قاشق کره در آن ذوب کنید.
نانها را در تابه بریزید و تفت دهید و مرتبا هم بزنید تا برشته شود.
نان ها را با چنگال له کنید و کنار بگذارید.
شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. 1 لیوان از این مخلوط بردارید و نشاسته را درون آن حل کنید و کنار بگذارید.
باقی شیر و شکر را روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، سپس محلول شیر و نشاسته را آرام آرام اضافه کنید و پیوسته به هم بزنید.
هنگامی که مواد کمی غلیظ شدند، خامه و گلاب را اضافه و خوب مخلوط کنید.
مایع را تقریبا 5 دقیقه هم بزنید تا کمی بجوشد.
مواد را از روی حرارت بردارید و ظرف یا ظرفهای سرو مورد نظر را آماده کنید.
برای تهیه لایه های دسر به ترتیب نان تست، شیره طلائی، فرنی و سپس پودر پسته یا خلال را به اندازه دلخواه روی دسر بریزید.
می توانید شیره طلائی را با نان مخلوط کنید و در کف قالب قرار دهید.
همین طور لایه لایه بریزید تا ظرف پر شود. سپس روی ظرف را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
طرز تهیه و دستور آماده سازی دسر عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه و آسان
می توانید از هل جهت خوشمزه تر شدن دسر استفاده کنید.
طرز تهیه و دستور آماده سازی دسر عیش السریا یک دسر عربی خوشمزه و آسان
- ۹۷/۰۷/۰۶